Formula 1 VPN-Suomi

Yleinen

DALTONIT AULANGOLLA : SUMUVUORI TUTKII TALLIA!

16.04.2016, teamnarcwear

Oulusta Kajaanin, Pieksämäen ja Kouvolan kautta Ilmalan parakille matkalla olleen vankivaunun (litterointi tunnus NOM) seinästä löysin nimen Jamal Bamal, joka kuulemma oli järjestämässä iltaa jonnekin. Yritin saada Jamalin yhteys tietoja eri lähteistä ja aloin saamaan uhkausviestejä nimimerkillä Gazaman. Viesti oli tiivistetysti LOPETA. Onneksi pikainen puhelu Professorille paljasti Jamalin asiamieheksi ja sain yhteystiedot.

Nyt Team Narc-Wear on taas ajan hermolla ja pääsee haastattelemaan Team Daltonin Jamal Bamalia. J = John Sumuvuori, T = Team Dalton

J: Miksi Aulanko? Tiedän, että Presidentti Gene Pukall tykkää lillutella päiväkaljojen välissä, mutta palataan siihen myöhemmin. Kylpylöistähän tykkää myös muut nyrkkeilijät. Flamingossahan Tatli tapaa säännöllisesti Narc-Wearin toimittajia.

T: Aulanko on meille (Daltonit) porukalle tärkeä paikka monestakin syystä. Erityisen tärkeä se on kuitenkin Säterin Mikolle, sillä täällä on hänen sukunsa mökki jahänet on tunnettu kylällä juuri nyrkkeilymeriittien ansiosta.

J: Ketä ovat Daltonit? Tulee väkisinkin mieleen,että Averellin on pakko olla vasenkätinen maksansärkijä ja hurjan kuuluinen porukka vaatii varmasti vähintään verivalan. Lisäksi Dalttoneiden naisetkin lyö kovempaa kuin perus välisarjan journeyman…?

T: Daltonit ovat veikeä porukka jonka seurassa hilpeä virne hiipuu kasvoille kuin itsestään. Voit aistia potku nyrkkien tuoman vivahtaikkeen vaarallisuuden, mutta kaiken kovan kuoren alla on kuitenkin myös rakkautta. Porukkamme koostuu niin verisiteitä omaavista kuin parisuhteen myötä porukkaan päässeistä.

J: Miten Säteri juhlii nelikymppisiä? Pakko olla tuolla porukalla Amerikan meininki josta vaan konekiväärit ja moottorisahat puuttuu!

T: Mikko juhlii synttäreitään niin urheilun kuin rajun bailaamisen merkeissä. Stadissa ois tarkoituis ensin sparrata Jesse Jouhkin kanssa, tämän jälkeen rentoutumista Yrjönkadun uimahallissa, siitä viuhuen saunaan ja illalla kallion nalle pubiin!

J: Toivotaan,että Jouhkin täry ja muutkin kalvot pysyvät ehjänä. Itsekin yhden missin kanssa Kustaankadulla asuneena tiedän ,että Kalliossa voi kolista. Kuinka lujaa Säteri lyö? Nykyäänhän Dragomainen punainen seinämittari on virallisesti korvattu Iboxerillä, joten mimmosta tälliä siihen on paukuteltu?

T: Todella lujaa. On sparreissa tiputtanut porukkaa ja myös otteluissa. I-boxeriin lukemat vasemmalla kädellä 350pts ja oikealla 550pts.

J: Kuinka uskalsitte ottaa Laineelle Meliksen? Mieshän on mennyt Pirogin kanssa täydet erät ja pahat kielet laulaa Meliksellä olevan junttaava piikkaustyyli. Jos Melis on kunnossa niin siinä on vyöt ja mallin urat vaarassa.

T: Haluamme tarjota yleisölle kovia taisteluita, joissa parempi mies voittaa. Laine-Melis on sellainen.

J: Kieltämättä.Laine ei ainakaan ole koskaan säästellyt. Kumpi on kovempi T.Witting vai Juuhan L? Wittingin Neurolize me-kurssi ja luomumakkara dietti toimi minulla ainakin.

T: En tunne Wittingiä, mutta Lindströmin tunnen ja on erittäin hyvä valmentaja, ja osaa olla myös sielukas ystävä sellaista etsivälle.

J: Rude boys vai Rude girls?

T: Ehdottomasti rude boys! Silloinkin kun dalttonit ottaa rankasti, ei ole kuin naiset tiellä!

Okei, kiitos Jamal. Tämän kokoiset nyrkkeily illat ovat livenä parasta viihdettä. Näissä pääsee aivan kehän laidalle josta näkee aavemaiset hymyt hammassuojat suussa. Tulee mieleen ensimmäisiä ammattinyrkkeily iltojani, Boogie vs Exitus. Nyt John se glögin terästäminen loppuu ja selvitellään päätä sen verran, että Arvo uskaltaa ottaa Lexuksensa kyytiin. Ehkäpä jonakin päivänä saamme paikalle myös Presidentti Pukallin ja illassa voidaan kamppailla jostain uudesta vyöstä moponrengasseppeleellä.

Nyt pari desiä viskiä huiviin ihan kuin Uli Wegnerillä ennen roskien vientiä ja Arvon kyydissä Aulangolle porealtaaseen.

YOURS,
John Sumuvuori


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.