Formula 1 VPN-Suomi

Yleinen

ILONA BOXING NIGHT : Steel Ringin huipputuote ennakossamme!

30.03.2016, teamnarcwear

Saavun Ouluun. Juna puksuttaa laiturille, ja asemabaariin tiskiin nojaileva Professor Emeritus Augustin on minua heti vastassa. Villaliivini on virheetön, ja spittareiden kopse herättää huomiota heti asemalla. ”JAAA…. VITTU TÄMMÖNEN POIKA… JA HELSSINGISTÄ!”, huutelee ensimmäinen känniläinen. Joku huutelee minulle Robertin kaunasta. En välitä. Marssin sisään. Minua odottavat kolme hienoa herrasmiestä, jotka pian jo bongaankin.

Sumuvuori. HORMIBOXING. Chinaski. Ilmielävänä. Hikoileva ja uupunut painija, HSL:n virka-asussa oleva apinanaamarinen mies edessään todella ISO kolmostuoppi jäillä. Ja rokonarpinen soturi, jonka rintamamies-katse sulattaisi Denis Bakhtovinkin Siperiassa. Pahaa paskaa.

”Jaa, Mickey, mitä notta, menikö nokkakahvit junassa?”, avaa Sumuvuori. VHB nojailee yhä pöytään ja tuijottelee kaljaansa. Chinaski miettii syntyjä syviä. Alan tinata. Ja tinaan. Ja tinaan. Välillä käyn lähimmässä pöydässä pudottamassa muutaman huutelijan.

”Niin mitä, oliko teillä hallussanne se tallenne Petja Pessin sparreista?”, kysyn lopulta. Henkka laittaa nauhan pyörimään Huorman läppäriltä.

”MÄHÄN SANOIN ETTÄ AVSIJENKO ON KAVERI, JONKA HYVYYTTÄ EI PAPEREISTA NÄÄ!!!! SE KÄY ILMI VASTA KEHÄSSÄ!!! KOLKYT SENTTII PETJAA LYHEMPI, MUTTA MUISTAKAA ASIKAINEN-GEVOR!!!! LYHYT TUMPPI TULI LÄHELLE JA TEKI HAKKELUSTA!!!”

Ja juuri näin oli käynyt. Petja oli dominoinut Maailmojen Soturi Dmitrijs Avsijenkoa ensimmäiset 2 erää ”jabilla ja maltilla”, eli juoksemalla karkuun vasenta kättään ojennellen, mutta kolmannessa erässä Petja yritti väistää Avsijenkon mouhijärveläisiä laittamalla vilkun päälle, tarkistamalla onko vasen kaista auki ja näyttämällä suuntamerkkiä ennen vasemmalle väistämistä. Avsi haistoi nuoren miehen aikeet, ryntäsi päin, niin että hänen otsansa iskeytyi suoraan sopivalla korkeudella olevan Pessin aataminomenaan, ja yhtäkkiä Petja oli kuin Peura ajovaloissa, eikä enää kyennyt estämään Väinäjoen sankaria lyömästä häntä kovaa korvalliselle, jonka seurauksena ”Terminator” tuupertui puolueettomaan kulmaan suoraan Chinaskin rintamamies-silmien alle.

Nyt vielä Avsi itse ilmestyi Petjan pukkariin, lyömään yläfemmoja HORMIBOXINGIN, Sumuvuoren, Gunboatin ja Chinaskin kanssa. Tuoppeja kilisteltiin, uran debyyttivoitto oli tosiasia. Avsi alkoi heiluttaa kaljapullovartaloaan suorastaan hypnoottisesti, ja penkillä Huorman ghettoblaster huusi täysillä:
Ain’t a hope in hell
Nothin’ gonna bring us down
The way we fly
Five miles off the ground
Because, we shoot to kill
And you know we always will
It’s a Bomber
It’s a Bomber
It’s a Bomber
Ratkaisu oli piillyt mindgameissa. Jaren lähettämä ujo maalaispoika Mikko oli kyllä yrittänyt tulla tarkastamaan Avsin hanskoja sen jälkeen kun niihin livautettiin lyijypainot, mutta Sumuvuori oli karjunut hänelle testoissa:

”MITÄ SÄ TÄNNE TUUT PAIDATTOMIA MIEHIÄ KATTELEEN??? OOKSÄÄ JOKU HOMO???????”, jolloin Mikko katosi pian tiehensä. Samaan aikaan Chinaski ja Huorma olivat parin promillen laitamyötäisessä tuijottamassa Pessiä tämän pukuhuoneessa, Maximin kera joka manaili: ”HEN NÄYTTÄÄ YHTE USKOTTAVALTA NYRKKEILIJEPOIKENE KUIN GUNBOAT VILLE VELONE! PERKKELE, TERMINAATTORI JOKE EI SANO AIL BI BEK! KOLMESATAA DOLLAR MENEE JARELTE HUKKEEN!!!!”

”Vittu… mä sanon… mä oon ammattinyrkkeilijä… en vittu mikään luuseri… sniff… sniff…”
”Mä kyl viä treenaan… mut… TÄNÄÄN VIRTAA VIINA!”

Petjan nyyhke täytti pukuhuoneen. Jaren yritykset puhua innostus takaisin Pessin ruhoon olivat turhia. Into ja usko olivat häipyneet viisaan muuttolinnun lailla, joka tajuaa palata etelään haisteltuaan keväisen Suomen tuulia.
Tällä kertaa se muuttolintu oli Pessi, joka oli haistanut vastaansa asettuvan latvialaisen kehien kiertolaisen kainalohien viereisestä pukuhuoneesta. Avsijenkovs ei Axeen uskonut.

Pessi päätti muuttaa välittömästi ottelupaikalta takaisin Kontiolahdelle, ja vain shortsien vyötäröstä kiinni saanut Jare esti tätä toteutumasta.

”Vittu tiätsä paljonko sä Terminator oot tullu maksamaan mulle?”

Syvä hiljaisuus. Lopulta itse Huorma terästäytyi tuoppinsa takaa ja karjui:

”KYLLÄ SE PERA ON VIELÄ PERA! PIRI-MARKKU KUTSUU SITÄ PEPEKSI, KU SILLÄ OLI SENNIMINEN KOIRANPENTU KUUSAMOSSA MÖKILLÄ, MUT SE KUOLI KUN JARE PERUUTTI HIACELLA SEN PÄÄLLE!”

Katsomme kelloa. On jo aika painua matkustajakotiin kirjautumaan sisään.

Oulun Ilonassa perjantaina iskettävän Terästä kehään -illan ennakkolipunmyynnin loppusuora on alkanut. Nyt vielä on mahdollisuus saada 20€:n peruslippu Ilonaan: Ennakkolippu.com

Tarjolla on siis klo 19.30 alkava viiden ottelun iskujuhla jonka huipentää Pertti Keitan ja George Jinchadzen välinen pääottelu, joka alkaa noin klo 21.30.

Mutta onhan oululaisväriä kehässä muutenkin, kun Juha ”Juice” Enojärvi haluaa jatkaa voittojen tiellä keskisarjassa illan toista georgialaista Levan Bendeliania vastaan.

Lisäksi tarjolla on alemmassa raskaassa sarjassa Petja Pessin debyytti ja höyhensarjassa Mikko Lehtisen toinen ammattilaiskamppailu tsekkivastustajia vastaan ja ekstrana isojen poikien raskaansarjan mittelö ”illan kyytipoikana”.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.