Yleinen

Kiireinen yö Perkiömäen chatissa: Kuka ..ttu on silvennoinen??

03.10.2015, teamnarcwear

”Ola mitä mieltä Grönikasta kysyy pablo4life… En tunne miestä mutta Päätoimittaja Vähä-Köyri tuntee, pojat oli vetäny pään täyteen sahdilla mitä ne pumppas Grönikan porakaivosta…” Ola perkasi rutiinilla sanoinkuvaamatonta saastaa monitoreilta.

”Joo, pojat pumppas sitä sahtia semmosesta pumpusta, Grönikka oli teettäny harvinaisen remontin kaivoonsa: Koko porakaivo oli tulpattu pohjasta ja valutettu täyteen sahtia!!!” Ola jatkoi muisteluaan hörpäten väliin kahmalokaupalla kahvia.

”No nyt on kova kysymys käyttäjältä Ovulaatio-94!!!”

Kovan kysymyksen kunniaksi Ola kurotti kohti kahvisammiota ja pudotti omituisen viritelmän studion pöydältä alas.

”Vittu meillä on studio täynnä näitä käpylamppuja mitä Okkonen meille lähettelee… Tätä mieltä mä olen Hapa näistä sun käpylampuista!” Ola karjaisi lopun ja paiskasi käpylampun seinään.

”Niin, se kysymys.. Nimeä kovimmat nyrkkeilyvalmentajat. Vastaan: Mäntäkenraali Mäntynen, Aviomies ja Osmo Lovemachine Mansesta! Mäntäkenraalin ansiot tietää kaikki, Aviomies, se sama starba mikä täällä kävi kännissä männäviikolla, on valmentanu Kunta-Kinteä ja Osmo Lovemachine järjestää nyrkkeilyn lisäksi oikeaakin urheilua: Nässyn kellarissa on taas ens viikonloppuna NÄÄSNOSTOT jossa alottelevilla lavanostinmiehillä on mahdollisuus todistaa itsensä bunkkerin kapealla käytävällä. Terveisiä vaan Manseen Osmolle, kova jätkä!”

Ola poistui sanaa sanomatta studiosta ja jatkoi juontoa köökin puolelta.

”Kaitsu, lavanostinmies Satakunnasta, on alottanu aikanaan Nääsnostoissa ja kovaa jälkeä on tullu… Mutta ei poika saanu starttilupaa Lavanostin Expoon kun päästi hölmöyksissään rataleiman vanhaks… Tässä terveiset taas Kaitsulle:”

*Kimeä moukarin ujellus mikrofoniin*

”Katajaiston Jasse kanssa toinen kova kundi Satakunnasta mutta siihen tarvitaan toinen nostin että se saadaan koriin… Hähähä…”

Ola palasi järjetön pino voileipiä kädessään studioon.

”Ola mitä mieltä bixing.fi tasosta… Joku pelle niitä mulle luki joku päivä, Poke Hyväjätkä väsää nykyään jotain mitä luulee satiiriksi, tätä mieltä mä olen niistä jutuista:”

*oksennussuihku muoviämpäriin*

”Hyvää” Ola mutisi suu täynnä voileipää. Katkarapuja, anjoviksia, suolakurkkua ja palsternakkaa valui valtoimenaan leipien välistä sohvalle.

”Pera voitti, kirjottaa mikkelin pygmit ry… Hä? Kuka vitun Pera? Keita, sanoo mikkelin mulkut ry… Jaa, no mitä se tähän tai mihinkään kuuluu? Ei Pera ole ikinä nostanu Nässyllä mun tietääkseni.”

Ola avasi jo suunsa jatkaakseen asiapuhetta kunnes taas hänet keskeytettiin.

”Voitti Silvennoisen sanoo kyljestäsisään. NYT NULIKAT JUMALAUTA!!!”

Ola laski voileipäpinon pöydälle mutta ei älynnyt katsoa mihin ne laski.

Käpylamppu putosi taas pöydältä ja vei voileivät mennessään.

”NYT LOPPUU VITTU TÄÄ ARVUUTTELU, KUKA HELVETTI ON SILVENNOINEN? SE LOTTOVOITTAJA VAI?! LOTTOVOITTAJA SILVENNOINEN AJO BUSSIA ÄKKIÄ ANTTOLASSA-SARJASSA EIKÄ SIINÄ OLLU PERAA EIKÄ KEITIÄ EIKÄ RITSALLA OLE OLLU KOKO VUONNA AINUTTAKAAN SILVENNOISTA!!! JA MODERAATTORI HAE NYT JUMALAUTA AINAKI OSA NÄISTÄ KÄPYLAMPUISTA VEK TÄÄLTÄ, MULLA ALKAA MENNÄ HERMO NÄIHIN!!!”


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *