Yleinen

KOHTI RIIKAA, osa 1 : Matchmakerin Painajaiset!

07.12.2015, teamnarcwear

Vähemmän karismaattisempi Augustinin serkuksista änkytti puhelimeen:

”Jaa, että ratissa onanoivalle bussikuskille, hullulle mopomiehelle, puolimustalaiselle, rytkykyykkääjälle ja merimiehelle ammattilaislisenssit? Kaikkea kanssa, hyvä Huormaseni. Meillä on jo tarpeeksi selittelemistä medialle, kun SM-otteluissa ei muuta tulekaan kuin käryjä. Elämme koinsidentaalista ja fataalia tilannetta, kuten Professorikaimani sanoisi. Hannu Haapasalmen Grande Finale saatiin sentään torjuttua maksamalla Lammille enemmän perumiskorvausta, kuin mitä hänellä olisi ollut illasta saatavia, mutta tuo Pohjanmaan Minni Hiiri aikonee silti vielä Mikin kanssa naimisiin, nyt kun Mikki karkotettiin Heleniuksen presseistä, ja molemmat on ulkona. Ja pohjanmaalla sinut muistetaan ikuisesti miehenä, joka yritti ajaa lavanostimella kehään Myllylän jäähyväisottelun aikana.”, äyskäisi Pertsa ja sulki puhelimen.

”TURPA KIINNI PAPPA!!!! SÄ KADUT TÄTÄ VIELÄ!!!! SAA NIITÄ LISENSSEJÄ MUUALTAKIN!!!! JA KUN LISTAT JA VYÖT ON SAATU HALTUUN, NIIN TULLAAN SUOMEEN!!!!” karjui VHB kolmen promillen humalassa älypuhelimeensa linjan jo katkettua ja Hard Rock Cafen häppärin juuri loputtua. Gunboat yllytti vieressä ja heilutteli satasen laskua ohimarssiville fiineille homopojille, jotka olivat jatkamassa kohti DTM:ää yhden drinkin jälkeen. Seuraava puhelu lähti Latvian liiton (BALTIC LEAGUE OF PRO BOXING) sihteeri Dabolinssille, jonka puhelinnumero sanktiohinnaston kera oli saatu Leeviltä.

”Yes, Mr. BOXING. Yes. 50 euro per boxer. Eternal license. No medical. BBU belt can come to the offer, yes. We operate with Mr. Foudilainen through the same way. Whole package with 6 necessary bout per boxer for 5 boxer, discount price TOTAL 2500 EURO. With BBU Championship bout for all 5 boxers, normal or international – total package 5000 EURO. You can take a hotel, but Mr. Volincuks and his mother can accommodate you during your fantastic stay in Latvia.”

Huorma kuolasi Venomin hupparilleen ja kilistelyt alkoivat jo samantien. Keyser Sözeä tai Chinaskia ei paikalle saatu, kumpikin kyllä lupaili, mutta kuultuaan onanoinnista linjan 69 kahvitaukotuvassa, molemmat päättivät vain olla kohteliaita puhelimitse. Sumuvuori oli se viides ottelija, mutta hänen estyttyä pääsemästä paikalle ja tyytyessä lähettämään Teksasin Moottorisahamurhaaja-kuvia itsestään, oli nyt vain kaadettava aamuun asti erinäisistä elokuvista inspiraatiota hakien ja samalla jo nesteytystä leiriä varten aloitellen.

Aamuun mennessä oli laadittu lista VIP-vieraista, ja potentiaalisista vastustajista. Lisäksi paikalle lennätettäisiin Niskan poikien lavanostin (Haapaveden Voimamiesten toimesta), Krista, J-P Järvinen, Gene Pukall, PEKSI, ja muita silmäätekeviä. Tarjoukset matsipaketista tittelivöineen pantiin välityspalkkion toiveessa myös Andy Sariolalle, Mika Haapasalmelle, Nyrkkeilijän Isälle, Aviomiehelle, Perkiömäelle, Kelolle, Kempille…. ties kenelle. Mieleenpainuvin vastaus oli, kun Sariola ensin piti koko hommaa surkeana vitsinä ja leikki ettei tiedä mistä on kysymys, kunnes yhtäkkiä alkoi huutamaan jostain blogista ja Gene Pukallista kurkku suorana, reagoiden voimakkaasti nimeen DOSENTTI MÄKYNEN RÄYSKÄLÄSTÄ. Olalle kuulemma riitti, että on kerran piessyt Masaa molemmin käsin kolmikulmaisessa kehässä, ja Kemppiä ei paikalle auttanut edes lavanostimen mainitseminen. Kuulemma Reijo ei myöskään Niskan poikien vehkeillä ajele, ”ennemmin hakisin aseen vittu.”

Kun lopulta lentoliput oli varattu koko viisikolle, oli ottelukaavio saatu valmiiksi jokaisen debyytin osalta. Se näytti tältä:

Ylempi keskisarja, 4 erää : Henry Chinaski vs. Vjaceslavs Zukovs
Raskas keskisarja, 4 erää : Mahorka Keyser Söze vs. Andrejs Volincuks
Raskas keskisarja, 4 erää : VERIHUORMA BOXING vs. Dmitrijs Avsijenkovs
Alempi raskassarja, 4 erää : Gunboat vs. Maxim Jankovski
Raskassarja, 4 erää : John Sumuvuori vs. Jevgenijs Zolotovs

Gunboatille ei ehditty kahden päivän varoitusjalla löytää millään ensin vastustajaa, Mairis Briediksen ja Aleksejs Kosobokovsin kaltaiset ehdotukset torpattiin nauraen. Lopulta Maxim sattui olemaan juuri tuolloin Vilnassa, ja tulee sieltä taksilla. Dabolinssin ilmoittama hinta ottelupaketille saatiin tingittyä vielä 500 euroa alaspäin, ja Max ottaa sillä rahalla sovitulla tavalla Gunboatia vastaan.

TARINA JATKUU…..


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *