Yleinen

KOHTI RIIKAA, osa 2 : MEDIAMYLLYTYSTÄ!

15.12.2015, teamnarcwear

Peksi ylisti Twitterissä: ”Norton-mies ei Jankovskille häviä! Häviäjä lähtee Donbassiin!”

”Henkka päässyt katkaisusta, tuoppikäsi äärimmäisen vakaa iskemään!”

”Floridan Pantteri kohtaa Maailmojen Soturin!”

Kaikki nyrkkeilystä yhtään mitään tietävät olivat kokoontuneet lehdistötilaisuuteen Pasilan ratapihan parakille. Pitkän pöydän takana istuivat kaikki viisi sankariamme, sekä Roman Dabolinsh, Gene Pukall, Professori Augustin ja Tuomas Vähä-Köyri.

”Henkka, miksi teillä on nuo WBC Challenger-merkit takaseinällä?”, tivasi VHB:n kanssa aamusta asti tinannut Mickey Marttinen, tuttuun tapaan villaliivissä ja spittareissa.

”Me halutaan lopulta linnanjuhliin kättelemään Presidenttiä. Liian monta Litmasta, liian monta Selännettä… vain yksi Presidentti. GENE! Ja näissä bileissä saa tinata aamuun asti, ja pimeitä matseja riittää. Tarjoilijoista saadaan uusia haastajia, ja sanktiomaksut kaljakotteina.”

”VHB, siteeraat itseäsi Floridan Pantteriksi. Mitä oikein opit siellä?”

”No en mitään. Siellä tajusin Peksin olevan oikeassa, suomen opeilla pärjää täysin. Lähiotteluun tunkevia kääpiöitä, jotka ei kestä kun niitä takoo suorilla. Huudetaan äitiä apuun ja näin. Oikeastaan se oli erinomaista treeniä Avshijenkoa varten, samanpainoisia- ja pituisia akkoja vastassa”, sammaltaa VHB vastaukseksi.

”Sano sille että oot ottanu Kuubalaisten Maailmanmestarienkin kanssa, että tää ei oo sun uran kovin paikka”, kuiskaa Sumuvuori pöydän alta.

”OON OTTANU KUUBALAISTEN MAAILMANMESTARIENKIN KANSSA”, huudahtaa oitis VHB. Mickey jatkaa eteenpäin.

”Mahorka Keysör Söze ja Sumuvuori, teitä ei viinamäen miehinä tunneta. Kuitenkin illan sponsoriksi mukaan tunkenut KARHU on laittanut teille nytkin isot litran TOSI VAHVAT KARHUT eteen. Eikö pelota?”

”Zolotovsin ja Volincuksin rinnalla tää on piknikkiä”, murahtaa Sumuvuori.

”Sano sille että kyykkääjänä meet kyykkyyn vaanimaan, ja Proffa on kehittänyt Peran tyylistä 2.0-version, jossa myös lyödään kyykystä.”, kuittaa VHB kuiskaten korvaan.

”MEEN KYYKKYYN VAANIMAAN JA SIELTÄ MYÖS LYÖN”, jyrähtää raskaansarjan mies.

”Gunboat, huhujen mukaan sinulle oli vaikeuksia löytää vastustajaa. Nyt kohtaat kokeneen kehätyöläisen, Max Jankovskin. Max osaa myös auttavasti suomea, joten hän kuulee kulmauksesi ohjeet. Hänellä on noin 200 ottelua enemmän kuin sinulla. Lisäksi Professori ehti jo perua koko ottelun, liitettyään sinuun luvun KAKSI luvun KOLME sijaan. Valaisetko?”

”Meillä on VHB:n kanssa samanlaiset bassokitarat, joita suomessa vain KAKSI. Minulla on Norton Commandon erikoisversio, jälleen suomessa vain kaksi. Kaikkihan arvaa kenellä se toinen on. Yritin selittää akateemiselle kävylle, ettei nämä liity mitenkään suominyrkkeilyn salatieteisiin, mutta sain vastaukseksi vain epämääräistä sönkötystä Kelon Masan näytösotteluista 80-luvulla, ja siitä kuinka Visa Erickson teki aikanaan taksijonossa pilkkaa Proffasta näyttämällä Churchill-tyyliin kahta sormea ja Victoryä.”

”Victoryä? Eikös Tolppola aja Victoryllä?” hämmentyi Mickey.

”TOLPPOLA ISTUU KOTONA YSIMILLINEN KÄDESSÄ”, huudahti nyt jo melko humaltunut VHB.

”Joka tapauksessa illasta löytyy yhteensä 35 ottelua ja 20 sparria, kuten Rigas Ringsillä on tapana. Mukana ovat suomalaisista myös Michal Gogola, Sakari Lähderinne, Hannu Haapasalmi (GRANDE FINALE) sekä paluun tekevä Umar Kemiläinen. Lisäksi Forsman ottaa yhteensä 24 erää sparria erinäisten satamatyöntekijöiden kanssa.”, julisti juhlallisesti Vähä-Köyrin Tumppi rinta rottingilla.

”Tumppi, milloin SINÄ pääsit katkaisusta, ja mikä nyt noin hymyilyttää?”, uteli Mickey, tinaten jälleen yhden kolmosen alas.

”Penkinpäälliset ja liekkitarrat on ns. megessä, ja Riikasta on löydetty Lancia. 2500 egeä ja kentällä odottaa”, julisti Tumppi hymyillen leveästi pää hohtaen kuin Qatarin turnauksen keilapallo.

TARINA JATKUU….


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *