Yleinen

LÄHDERINNE VS. HIRVIKANGAS : Team Narc-Wear ui ottelun ytimeen!

13.12.2015, teamnarcwear

Saavuimme päätoimittaja Vähä-Köyrin ja Professori Augustinin kera piilopirtille Räyskälään, jossa Matti Kelon, Lavanostin Expossa taas pajatson tyhjentäneen Kempin Reksan ja VERIHUORMA BOXINGIN tiedettiin juhlivan Mäkysen ollessa Etelän-lomallaan.

Huormaa ja Keloahan ei koskaan samaan aikaan samassa paikassa nähdä, joten jututimme nyt vain VHB:tä tulevasta Lähderinteen ottelusta, Masan pyöriessä keittiön puolella naama punaisena keppanahyllyn äärellä.

– Mielestäni nyrkkeilijä, joka käyttää lempinimenään pienen keltaisen kanarialinnun nimeä ”TIPI”, ansaitsee tulla tyrmätyksi mahdollisimman brutaalilla tavalla, aloittaa VHB.

– Kuitenkin Saken paras lyönti on vasen vartaloon, joten tätä ei varmaankaan tulla näkemään. Vaikka itse Krista Kotkajuuri seisoisi ringsidellä, niin Sakke ei ole mikään headhunter. On sitä pillua helpomminkin saatava. Helvetin paljon Hirvikangasta parempi nyrkkeilijä hän on. Mies, joka menee Volincuksin kanssa kolmanteen erään on joko rauhanturvaaja tai kehitysavunantaja, muttei nyrkkeilijä.

– On mahtavaa, että vaikka Robben esiottelukortti perinteisesti on nykyään täynnä sadistista huumoria ja yleisölle vittuilua, niin nyt sinne sentään saatiin tällainen matsi, joka on helposti koko illan paras matsi. Helenius-Rilliä en alennu kommentoimaan, jos ei kadunmies sen vertaa tajua että tietää mikä farssi se on EM-otteluna, niin ei se tule koskaan tajuamaankaan. Miksa Jokin tajuaa sitä ennen, ja sitäkään ei minkään logiikan mukaan pitäisi päästä tapahtumaan.

– Olemme hämänneet kaikkia facebookin välityksellä, että Sakke asuisi muka UTSJOELLA. Todellisuudessa hän on majaillut koko ajan maatilallani Huittisissa, ja ottanut kovaa sparria koko tiimin ja Jankovskin kanssa. Monni meni kerran Saken kanssa 4 erää niin, että ajoi sen moottoroidulla pyörätuolilla saarroksiin kehän nurkkaan tuon tuosta. Joka kerta Sakke taisteli itsensä ulos kulmauksesta, ja KymenGymin kingi sai pitkän nenän. Kerran jopa Masan piti ajaa lavanostimella kehään kesken sparrin, että Monni saatiin pelastettua pahemmalta selkäsaunalta.

– Saken kanssa neuvotellaan parhaillaan siitä, että tulisiko kenties TEAM NARC-WEARIN logo suosikkipoikamme pöksyjen takamukseen tähän matsiin. Miehen hintapyyntö oli 400 euroa, ja tuota…. asiasta neuvotellaan edelleen, selittää VHB hikoillen läppäri sylissään ja verkkopankinsa saldoa katsellen.

Oli miten oli, niin pienen Tipi-linnun on turha tulla tiimien kuninkaalle ja Sylvesteri-kissan roolissa toimivalle Sakelle uhoamaan. Täällä on Magnumit aina valmiina. Arjalaisia emme tosin ammu, mutta jos esim. Kuuban Lesteriä yritetään joskus saada samaan kehään, lienee mellakka paikallaan.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *