Yleinen

LAVANOSTIN EXPOON UUSI ERIKOISNUMERO : Järvinen – Jaede!

24.10.2015, teamnarcwear

”JÄRVINEN-JAEDE! JÄRVINEN-JAEDE! JÄRVINEN-JAEDE!”, kaikui Halvarin huuto Kyrvännön seurahuoneella.

Jukka ja Ingo tuijottivat toisiaan tiukasti, Jarskin (Vanne, ei Mäntynen, ei Sarasvuo eikä Helin) tunkiessa väliin poseeraamaan kitara kädessään. Nyrkkeilykehässä homma oli jo katsottu, mutta Husqvarnan saksilavoilla katsottaisiin munat uudestaan tosimiesten lajissa. Homman nimi siis KAKSINTAISTELU SAKSILAVOILLA aamun koittaessa.

Narvan kautta aikojen eniten ottelutetuimman ammattinyrkkeilijän sisko HELERY SEMISHKUR vatkasi DD-kupin rintojaan ja heilutti pyllyään etualalla, viihdyttäen pääasiassa Perkiömäkeä ja VHB:tä, jotka seurasivat esitystä keskittyneinä kameramiesten ja yleisön katsellessa muualle myötähäpeässään. Perkis ja Huorma iskivät aina välillä toisilleen silmää. Miten etelä-suomen elämäntapakieroilijasta ja Jokioisten markiisista oli tullut kavereita? Tähän ratkaisun tarjosi suomisex.fin käyttäjätunnuksen ”lusciouslime” alle ladatut kuvat, joihin Olalle linkin toimittamalle VHB:stä oli tullut kertaheitolla hänen kirjoissaan perspillun päällikkö. (VHB:n kommentti: ”Kosto on makeinta Kongolaisella vitulla”, Olan heitto sivusta: ”hyvännäköinen ja omistaa hyvät vitut”).

Reijo Kemppi ja Kelon Masa olivat ilmaisen kahvitarjoilun puolella toisilleen uhoten, ja Järvinen-Jaeden merkitystä vähätellen. Kumpikaan ei kokenut Käpylän puudelista tai Itä-Saksan kuulantyöntäjästä olevan vaaraa pitkässä juoksussa. ”Kelo ajaa hopeasta, ja nämä pojat lähinnä pysytelläkseen poissa kotoa vaimon luota”, uhosi Reksa.

Professori tuprutteli Borkum Riffiä suoraan Vähä-Köyrin silmille myhäillen: ”tämä ohjelmanumero – tai suorastaan performanssi – tahtoo sanoa – miehinen maskuliininen kaksintaistelu – Jukkis vastaan Genen uhrilammas – niin sanotusti täydentää ns. pajatson, ja tuottaa meille täyden ohjelmakortin, sil vous plait.”

Taustalla Vanne tykitteli akustisella Kierreportaat-kappaletta, samalla kun Ola tutki suomisex.fin antia ja VHB mietti, pitäisikö asioista tehdä kertaheitolla tulikuumia ja henkilökohtaisia laajentamalla floridadating.comin puolelle.

Kaikkien aikojen urheilutapahtuma oli lähestymässä.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *