Yleinen

Ohjeita aloittelevalle ammattinyrkkeilyn seuraajalle

28.12.2015, teamnarcwear

”Oottekste asiantuntijoita? Kuka tää vastustaja on?”

– En mä asiantuntijoista tiedä mutta joku Musafarov se on. Sarjaa alempaa ja ottanu vissiin alta kymmenen matsia.

”Ja ketä vastaan Robbe pääsee ottamaan jos se voittaa tän?”

– Ei tää ole edes virallinen ottelu. Ei tällä ole mitään painoarvoa mihinkään suuntaan. Tuskin ne edes julistaa voittajaa kun ei ole oikea matsi.

*Tusinakatsoja kääntyy hämmentyneenä takaisin screeniä kohti*

”Nythän Robbella on tiukka paikka hei, se joutuu kolmen kuukauden sisään puolustamaan mestaruutta ja siinä on toi pakollisena haastajana” *amatööri räpeltää kännykältään rankingit esiin*

– Niin jos joutuu ja jos haluaa puolustaa.

”Miten niin? Tottakai haluaa puolustaa että pääsee mm-matsiin ja senhän on pakko kohdata toi!”

– Katos nyt kun ei tolla tittelillä sinällään ole mitään merkitystä. Jos olit kerta kattomassa sen Chisora-matsin sillon niin ainut niistä kahdesta kuka pääsi mm-kehään oli Chisora.

”Mut sehän hävis sen tuomarien mielestä!”

– Niin niin ja sen takia se luultavasti sinne pääsikin. Ja mieti nyt sitäkin että tällä kertaa Euroopan mestaruudesta otteli Helge joka oli rankattu sinne kympin pintaan ja tää toinen jota ei oltu rankattu ollenkaan koko listalle.

”Mut tässä lukee selvästi että joutuu puolustamaan tota vastaan…”

– Niinhän siinä lukee mutta ton kaiken voi oikeastaan unohtaa. Ei siinä, hyvät säännöthän noi on noin paperilla mutta esimerkiksi Wahlström on ollut kai useamman vuoden Euroopan mestari eikä sen ole tarvinnut sitä vyötä juuri puolustella.

*Amatööri vaikenee hämillään*

Ohjeet aloittelevalle katsojalle:

Koita olla lukematta mitään mikä liittyy nyrkkeilyyn ja älä varsinkaan keskustele kenenkään kanssa joka seuraa lajia. Katselet itseksesi jossain olkkarin nurkassa ja et puhu koko asiasta kenellekään.

Prof. Emer. Augustuksen (”Psychotic”) tutkielman mukaan ammattinyrkkeilystä puhuminen ja aiheeseen perehtyminen aiheuttaa lähinnä pahaa mieltä ja itsetunnon sekä mieskunnon laadullista huononemista.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *