Lainaa.com

Yleinen

Parainen Boxing Afternoon: Akatemiaa kehässä!

08.04.2016, teamnarcwear

Koska Professorin mieli toimii kuin Jaakobinportaat, oli aika iskeä kun sauma aukeni. Paluuottelu siirrettiin Töölön Kisahallista ensin Pärnulaisen Aisa Hotellin aulaan ja lopuksi Paraisille. Vastustaja vaihtui seuraavassa järjestyksessä: TBA (Kaikkien aikojen kovin jätkä suomen kehissä ikinä) -> Arnold Gjergjaj -> Zoltan Petranyi -> Reima H. -> Timur Ahmebadamantsov -> Pedro Koksimies.

Kun parikymmenpäinen yleisö eksyi Paraisten saliin, kehään tulijoista ei kukaan tiennyt oikeastaan mitään. Mediarumpu oli takonut suuren yleisön pyörryksiin. IT WAS SHOWTIME.

1. Ottelu:

Maxim Jankovski vs. Tenho Lindemann.

Lindemann oli kovassa kunnossa hakattuaan lähikapakan lyöntikonetta pintahikeen asti. Mies lauloi itse oman sisääntulobiisinsä Uralin Pihjala. Jankovski oli hieman pyöristynyt aktiivisemmista ajoistaan mutta veti Tenhon vaivatta levyksi alle kolmen erän.

Ensimmäisen ottelun jälkeen neljästä kehäköydestä poistettiin yksi.

2. Ottelu:

Jari ”Mäntäkenraali” Mäntynen vs. Risto bin Al-Jazeera (ex. Rantalainen)

Mäntäkenraali Mäntysen uimalakki oli peitetty takatupeella ja kehään tullessään Jarskilla oli yllään Hard Men Internationalin Kaikkien Aikojen Kovin Jätkä-henkselit. Mäntäkenraalin molemmat kädet takoivat lyöntejä erikoisista kulmista ja Mies Minareetissa-kappaleen säestyksellä kehään laahustanut ex-julkkis pyörtyi hyvin nopeasti. Yleisö alkoi jo heräillä.

Toisen ottelun jälkeen kehästä poistettiin loputkin köydet.

3. Ottelu:

Olavi Perkiömäki vs. Olavi Afolabi

Tätä ottelua oli odotettu pitkään. Kehässä ratkottiin kertaheitolla monia kaunoja, sillä aina Olavi Ajomaan kuolemasta asti oli ollut epäselvää kuka on Olavi number one. Monet epäilivät ettei Perkiömäen kokemukset takahuoneiden baarikahinoista kestäisi vertailua Afolabin pitkään, kansainväliseen nyrkkeilyuraan mutta totuus oli hieman erilainen. Ottelu käytiin Olavien ikiaikaisen perinteen mukaan sovelletuilla London Prize Ring-säännöillä. Afolabi oli sonnustautunut säkkihanskoihin, Perkiömäki veteli pelkällä ideaalisiteellä. Kolme tasaista erää nähtiin ja tuomarit eivät päässeet yksimielisyyteen. Erätauoilla miehiä elvyteltiin viskigrogeilla ja läjähtävillä korvapuusteilla. Perkiömäen läheltä vetelemät hedarit olivat uuvuttaneet Afolabia mutta toisaalta Afolabin lyhyet kapakkatappelijan koukut arkoihin sisäelimiin olivat vieneet parhaan puhdin Perkiömäestä. It´s a draw! Olavit läiskivät toisiaan selkään ja yleisö liikuttui!

Kolmannen ottelun jälkeen koitti pääottelu, jolloin kehäköydet asennettiin takaisin. Kaavio siis 3 plus 1 ottelua.

Professori ”Psychotic” Emeritus Augustin vs. Moderately Mediocre!

Nuorempi haastaja käveli ensin kehään kolmenkymmenen roolipelaaja-viikingin, suomalaisen folk-metal haitari-orkesterin, ilotulituksen ja Maamme-laulun tahdissa. Professori käveli kehään ilman musiikkia piippua poltellen aamutakkiin sonnustautuneena. Professori oli todella nostanut painonsa 90kg tuntumille ja pyöreä vatsanseutu toi kummallista pehmeyttä kävyn salaperäiseen hahmoon.

Professorin riisuttua lasinsa joku huuteli ”Hakkaa se”. Totuus oli jälleen hieman erilainen. Professorin omituinen ottelutyyli, joka perustui nytkähtelevään liikkumiseen, yksittäisiin koviin Pyttipannu-iskuihin höystettynä Lars Dolomien-vainaalle ominaisiin yksittäisiin upparehin sekä Jack Johnson-ajan suojaukseen jossa kopattiin vastustajan lyönnit kämmenillä, oli todella vaikea luettava ahvenanmaalaiselle hirsipirtin isännälle. Kuudennessä erässä Professori kyllästyi otteluun ja teki kolmannen ns. harppuuna-hyökkäyksensä jonka päätteeksi Moderately Mediocrea heräteltiin jonkin aikaa.

Otteluiden päätyttyä oli leivontanäytös, Professori ja Lisensiaatti Selesmaa havainnollistivat miten Augustin Ruisleipää tehdään. Lisäksi markkinoitiin Professorin chilipaprika-mixiä, Capsicum Psychotica Potens tri.

Kyseenalaista nyrkkeilyhistoriaa tehtiin jälleen uudella merkityksettömällä paikkakunnalla.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.