Formula 1 VPN-Suomi

Yleinen

TATLI-MITCHELL ROOLIPELI ALKANUT!!!!! ja muuta ajankohtaista…

19.01.2016, teamnarcwear

Edis Tatlin on ilmoitettu kohtaavan Kevin Mitchellin suomessa 19.3 kevyen sarjan EM-ottelussa. Mitä tunnelmia tällainen herättää, VHB?

– Hieno larppaus-sessio on käynnistynyt. Mitchell varmaan ahmii Fish & Chipsejä ja katselee pöydältään jo niitä tarjouksia, johon lopulta oikeasti tarttuu. Samalla varjoissa Ranskalainen kuntonyrkkeilijä EM-listan sijalta 20 harjoittelee paska tukossa ja hiki otsalla tulevaa matsiaan varten. Tatli treenaa MM-ottelun turpasaunaansa varten, siinä matkan varrella joudutaan taputtelemaan pari kotivoittoa mahdollisimman helpoissa EM-otteluissa, koska MM-otteluun ei hänen tasoisensa ottelija ihan milloin tahansa pääse.

Et siis usko ottelun toteutumiseen?

– Kuule, ei mun tartte pyöriä tuolla poikien kanssa. Mulla on naisiakin. En mä ole mikään Jukka ”Gebardi” Sihvonen tai Pasi Taavitsainen.

Häh?

– Just niin, saatana. Kelo on kuuma kesällä, kun käry käy. Ja puoli kuuta peijaisista. Turpa kiinni, Masa!

Uskotko lehdistötilaisuuden toteutumiseen?

– Joo siis lehdistötilaisuudessa, siellä pitää olla vielä tää Mitchell jauhamassa paskaa. Muuten menee vähemmän lippuja. Siellä uhotaan tyrmäyksiä ja ties mitä, Tatlikin puhuu kuin sluggeri konsanaan. Kehässä pakitellaan 25 matsia peräkkäin, ja areena myydään täyteen sen jälkeen höpöttelemällä hurjista tyrmäyksistä. Onneksi suomessa ei jengi tajua nyrkkeilystä mitään, tosin ihmettelen miksi sitten Wahlströmistä ei saatu näitä kuntonyrkkeilijöitä hakkaamalla vuoden urheilijaa.

Siellähän oli keihäänheittäjiä ja lumilautailijoita ehdolla.

– Niin ja varmaan muutama tikanheittäjä ja oluenlaskijakin. Onneksi jengi kunnioittaa näitä UUSIA LAJEJA.

Haluatko sitten veikata, kenet Tatli lopulta oikeasti kohtaa?

– En. En halua veikata, kuinka monta nyrkkeilijää ottelun toteutumishetkellä on jo rankattuna Euroopanlistalle, voi olla että lähemmäs sata. Aikanaanhan niitä oli aina 15, jossain vaiheessa huomasin että sinne laitetaan niin monta kun halutaan, tai niin monta kun isot promoottorit tarvitsee, että mukaan mahtuu tarpeeksi huonojakin joista valikoida. On aivan mahdotonta sanoa, mihin asti rajat lopulta venytetään, mutta joku ns. varma nakki sieltä on tulossa. Ei sentään varma kaato, koska kyseessä Tatli.

Uskotko Helenius – Chisoran toteutumiseen?

– Jos Karl Helenius on kuvioissa, niin ihan mikä tahansa on mahdollista. Helenius-Chisoran PITÄISI toteutua, mutta kun samassa sopassa keitetään Kallea, Sauerlandia… ja ketä siellä ikinä onkaan, niin on AIVAN MAHDOTONTA veikata miten tässä käy. Voi jopa olla, että Kalle vangitsee Robben pihamökkiinsä, ettei tämä pääsisi kohtaamaan Chisoraa ja hakemaan rahapottia. Jos vaikka Jumala sanoo Kallelle, että Sauerlandin rahat on Saatanalta peräisin. Mistä vitusta näistä hulluista tietää, nehän on psykopaatteja kaikki!?

Kumpi voittaisi matsin?

– Ei se kamalan kiinnostava matsi ole enää, molempien taso on hiipunut. Tosin ehkä sopivasti, että ovat yhä suunnilleen samantasoisia keskenään. Mutta siis, suomen ammattilaisskene voi helvetin huonosti, ja se tulee näkymään siinä, että meidän kärkiottelijatkin hiipuu. Kärkiottelijoiden taso on suoraan suhteessa maan lajikulttuurin tasoon, ja meillä suunta on vahvasti alaspäin. Tittelit pidetään, koska niistä saa nykyään ottaa kenen kanssa vaan, mutta noin muuten kaikki tulee olemaan entistä paskempaa.

OVER AND OUT!


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.