Lainaa.com

Yleinen

TATLI – MITCHELL ROOLIPELI PÄÄTTYNYT!!!! Ja taas muutakin ajankohtaista…

11.02.2016, teamnarcwear

Noniin, VHB. Tatli-Mitchell peruuntui, kuten arvasit. Nyt minulle olisi sinulle vain yksi kysymys: mistä se Huorma johtuu, että sä oot jatkuvasti Nykänen?

– No se…. näin ja niin… mä teen asioita… ja oli se sitten nekatiivista, tai… niin… se tekee siitä sen.

– Silleen… vertauskuvallisesti.

Jumalauta VHB, tiedät että sulla on aivan varmasti – alkoholiongelma tänään!

– En.

No pakkohan se on uskoa. Mäntysen Jarski sai ykköspokaalin, ja on maailman kovin jätkä. Oletko samaa mieltä?

– NO TOTTAKAI! Se on niitä pyttyjä, joita ei turhaan jaeta. Käsittääkseni tää alkuperäinen idea STEEL RING – RAUTAA KEHÄSSÄ – elokuvasta on peruttu. Tilalle tulee STEEL KING – TERÄSKUNINKAAN HOVISSA. Siellä nussitaan debytanttia alumiinidildolla ja muuta kivaa. Krista perkele käy Motörheadin keikoilla, vakoilin Instagramista… olis saanu perkele mut peräänsä, niin taas huudeltais Gunboatin kanssa että THE CHASE IS BETTER THAN THE CATCH!

Entä nääsnostot? Osmo kurissa?

– Osmo ymmärti ottaa vinkistä vaarin, ja Lovemachine palvoo nykyään Lesteriä. Aluksi se dissasi sitä, mutta nyt se tajuaa että se tietää Kuubassa seksilomalla ollessaankin enemmän nyrkkeilystä kun nää banaaninsyöjät ja urheilujuomat vetäjät nässyn uumenissa. Kyllä Osmo aina ruotuun taipuu, vaikkei erotakaan pussilakanaa patjasta.

Entä Tamperelainen kevyen sarjan nyrkkeilijä, Mie?

– Veti painot 61,2kg lightweightiin istumalla villapaita saunassa, ja jätti sen takia tulematta huippukokoukseen. On pakko sanoa, että epäilen että tämä muhkeakulmainen mustalainen on akkansa tossun alla. Se on valitettavaa, ja nykyään flirttailee Pekka Mäen kanssa ennemmin Facebookissa, kun kommentoi Jarno Elgin koevapauden kestoa. Kuitenkin mä meen siihenkin ketjuun hämmentämään, ja lopulta kaikki tajuaa taas mikä oli meno.

Entä Aallon Ile?

– Ile yritti tulla Sumuvuoren rytkykyykkäystreeneihin, mutta otti mallia Jarpista ja foldasi jo ovella. Tarttuva tauti kyseessä, ja tämän takia Jarppi on sosiaalisen median lakossa ja ottelukiellossa, ettei syndrooma tartu enempää.

Tekeekö Paimander persnettoa Mansen illassa?

– Riippuu paljonko ne Ryssät kantaa taloudellista vastuuta. Petu vetää Georgialaisia ja myy miehiä ulkomaille, ja se on aivan oikein. Mutta oman illan teko on riskiä puuhaa, ja tää KURSK PROMOTIONS, tai STALIN BOX-TEAM, tai mikä olikaan, saisi minusta maksaa sen koko illan ettei Petulle tule turpaan.

Entä Pera Keita?

– Pera on valmis MM-otteluun, saatuaan jo 10 matsia kasaan. Yritin häätää Peraa pois pukilta yökerhossa Oulussa, mutta kuulemma meitä haukutaan rasisteiksi jos ei kaikki kelpaa. Joten menin narikkaan hakemaan poplarini ja lähdin vittuun.

Kuulemma linjalla 69 ajetaan kovaa ja tehdään bussistuntteja?

– HUHTALAN VETO NIIN OIKEA. SE ON MOUKARIN LEKA IHAN SOIKEA. JA KUN ISKUT LÄHTEE ETÄÄLTÄ. TULEE SEURAAVA MAAILMANMESTARI HAUKIPUTAALTA.

Tolppolan kilpailukielto kumotaan?

– Olisi ehkä kumottukin, ellei se äijä olisi jakanut sitä juttua JULKISESTI facebookissa. Voi vittu… ääh… miettikää nyt. Peksilla on Norton Commando. Tolppolalla sliipattu Victory. Tätä häpeäisi Henkkakin. Puhumattakaan Gunboatista, jolla OIKEASTI on Commando. Perkele… kaiken nussin mitä kyrvästä lähti, ja silti tähän jäätiin…

Massimiliano Ballisai?

– Huonompi kun Mendy. Hävisi tyrmäyksellä Loralle. Yritin sanoa maikkarille tätä, että laittakaa se promotiedotteeseen että se hävisi Loralle, mutta vastauksena oli vain kasa toimittajia, jotka ryntäsivät äkkiä tiehensä juomaan Peksin taustalla olevien bisnesmiesten tarjoamaa kolmosolutta pää kolmantena jalkana. Sattumaako???? PAH!!!!!

Johann Duhaupas?

– Liian hyvä. Vaihtuu pakosti. Kuitenkaan ei tule hävimään ja omaa tosi tiukan paketin ja meni Wilderin kanssa ihan tosisodan merkeissä 11. erään asti. Karmea resepti, ei kokata. Laitetaan ennemmin munakokkelia tulemaan.

Lopuksi tiivis kysymys: mikä olisi mielestäsi täydellinen line-up Team Heleniukseen?

– Robert Helenius, Karl Helenius, Kai Merilä, Carl Danhammer, Johan Lindström, Teuvo Hakkarainen, Matti Nykänen, Jarno Elg, Frederik, Johan Wikström, Paavi Benedictus, Ilpo Larha, Amanda Harkimo, Vesa Keskinen, Martina Aitolehti, Olof Palme, Nikita Fouganthine, Petter Antman, Miika Forsström, Tuukka Koistinen, Ville Niemonen, Janne Romppainen, Jarmo Helin, Amin Asikainen, Jari Mäntynen, Jose Tuominen, Late Johansson, Peter Nygård, Linda Lampenius, Don King, Nimimerkki Iskukone, Janne Ruusunen, Nimimerkki Jahee, Virpi Butt, Jyrki Katainen, Tauski Peltonen, Henna Peltonen, Krista Kotkajuuri, Jarmo Tolvanen, Elina Agonen, Teemu Kokkonen, Mr. Lothar, Tapio Suominen, Jone Nikula, Mikael Jungner, Maxim Jankovski, Nils Gustafsson, Ahmet Öner, Johanna Tukiainen, Steffen Kretschmann, MikaN, Mika Ilmen, BB-Sauli, Jesse Palanto, Susanna Ingerttilä, Esa Kärkkäinen, Sami Suhonen, Esa Tikkanen, Juha Mieto, Marja-Liisa Kirvesniemi, Jari Sarasvuo, Hannu Aravirta, Jamppa Tuominen, Alex Lepajoe, Denis Bakhtov, Valeri Semishkur, Helery Semishkur, Julia Tukiainen, Jari ”Bull” Mentula, Sikke Sumari, Vappu Pimiä, Jari Sillanpää, Sinuhe Wallinheimo, Sampsa Tiikkainen, Jasmin Kurvinen, Jarkko Pitkänen, Herr Långkalsonger, Kasia Gogola, Michal Gogola, Suke Tatli, Mika Joensuu ja Yölinjalle soittanut nimimerkki ”Klunssila”.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.