Formula 1 VPN-Suomi

Yleinen

Team Narc-wear lopettaa toimintansa

16.06.2016, teamnarcwear

Hyvää sateista kesäiltaa!

Neljä vuotta sitten loin tämän blogin yhdessä kollegani kanssa. Minulla oli visio siitä minkälainen blogi tulisi olemaan. Aluksi yritin sopia yhteisistä pelisäännöistä, ”ei rasistisia kirjoituksia, eikä suoraan henkilöön kohdistuvaa pilkkaa”. Välillä tässä asiassa onnistuttiin.

Blogissa on parhaimmillaan ollut ihan maailman luokan kamaa ja huonoimmillaan itseänsä toistavia juttuja. Lukijana olen nauttinut suuresti Renegadepervertin kaikesta tuotannosta ja verihuormaboxingin alkupään tuotannosta.
Nykyään blogi on pitkälti Huorman sooloprojekti ja toivonkin miehen jatkavan kirjoittamista jollakin omista kanavistaan.

Team narc-wearia ei enään ole. Olen blogin Renegadepervertin kanssa luonut ja yhteistuumin päätämme sen nyt myös sulkea.

Joskus aikoinani nyrkkeily muutti elämäni, vaikka se olikin itselleni vain harrastus.Tapasin lajin parista mitä hienoimpia ihmisiä ja tunnen edelleenkin suurta yhteenkuuluvuuden tunnetta nyrkkeilyväen parissa. En halua lukea ”paskapuheita” ihmisistä joita tunnen. Olen kyllästynyt siihen negatiivisuuteen mitä tämän blogin tekstit pulppuavat nykyään. Pyydän anteeksi itseni ja muiden puolesta Suomalaiselta nyrkkeilyväeltä.

Tämä oli sitten tässä….THE END


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.