Yleinen

Tie 3. Finnish Lavanostiin Expoon – Karu totuus kilpakuljettajien arjesta

14.09.2015, teamnarcwear

”Noniin hanskakuusysit ja muut munattomat pellet… IT´s SHOWTIME!!!”

Juonto paukkui pimeältä ruudulta. PERKIÖMÄEN YÖCHAT oli jälleen alkanut mutta ruudulla ei näkynyt mitään.

”On juhlalähetyksen paikka, nulikat, sillä tämänöinen lähetys valmistaa meitä, jopa teitä, Vuoden Suurimpaan Spektaakkeliin, ja sen kunniaksi…”

Moni katsoja tempaisi päätään taaksepäin kun kaiuttimista pamahti mieletön räjähdys ja häikäilemättömän kirkas valo tulvi kuvaruutuun!

”Juonnan koko yöchatin ALASTI ja myös vieraani on ALASTI!!!”

Studion valot himmenivät alun kolmenkymmenentuhannen lumenin jälkeen normaaliksi ja studion sohvalla istui alaston Ola, Perkis, Perkiömäen tuvan suuri mies, eli OLAVI PERKIÖMÄKI.

”Kiitos, kiitos” Ola hörppäsi suunnattomasta kupista kahvia ja haukkasi kokonaisen punssirullan päälle.

”Ola näytä pakki, oli ensimmäinen viesti… No tässä se on, senku katot vaan nimimerkki Farttikurgo…”

Ola oli sentään ristinyt jalkansa joten skrebat eivät vilkkuneet vaikka se ei olisi numeral.netin moderaattoreita haitannut.

”Tänä yönä, rääpäleet, ei puhuta nyrkityksestä eikä muusta paskasta vaan oikeasta kilpaurheilusta… Nimittäin saksilavojen sm-finaalista ja tapahtumasta kokonaisuudessaan, eli…”

Ola iski lapiomaisella kourallaan studiopöydän toisiksi suurinta nappia josta kuului lännen-elokuvista tuttu kimmokkeen ujellus.

”JÄRJESTYKSESSÄÄN KOLMANNESTA FINNISH LAVANOSTIN EXPOSTA JA TIESTÄ SINNE!!!”

”Niinkun jotkut toista tietää… Tai no luultavasti kaikki ketkä katsotte, minulla on suuri ilo ja kunnia startata saksilavojen sm-skabaan sillä minulle lyötiin starttilupa käteen Liiton saunaillassa… No nyt joku taas kysyy koska Ola olet saanu viimeks, vittuako siellä lätistään saamisista kun puhe on vuoden suurimmasta tapahtumasta? Moderaattori, vedä töpseli tältä nimimerkiltä knackatatten ja lähetä Jape käyttäjän ovelle sen Liiton pesarin kanssa… Oppii poika olemaan… Mistäs mä puhuinkaan?”

Kolme desiä kahvia ja suullinen maksamakkaraa ehti mennä ennenkuin isäntä sai katkenneesta juonnosta kiinni.

”Niin, Lavanostin Expo… Joo, sain siis starttiluvan tai pikemminkin uhkailtiin siihen koska jengi ei nykyään enää seuraa oikeita tosimiesten lajeja… Kaikenmaailman koripalloilijat ja entiset nyrkkeilijälupaukset vie kaiken palstatilan… Joka tapauksessa kun ritsa ampuu ylös niin tykitän täysillä ekaan mutkaan ja loppu tulee olemaan historiaa! Ja tähän väliin otetaan sisään ILLAN VIERAS!!!”

Kaiuttimista pamahti jälleen uusi räjähdys ja savukone ampui studion täyteen keuhkoja ärsyttävää kaasua.

”Illan vieras on trinidadjatobagolaisen nyrkkeilijän Kunta-Kinten legendaarinen ex-valmentaja Aviomies! Tervetuloa lähetykseen!”

”Togo…” alaston nyrkkeilyvalmentaja köhi kaasupilviä.

”To go? Vittu tää mikään mäkkäri tai yöpizzeria ole, ooksä kännissä Aviomies?” Perkis ihmetteli vieraansa tilausta. ”Sä oot yöchat-lähetyksessä etkä kebabbilan kassalla!”

”Eikun se maa, Ola, Togo eikä Tiri…nidadgabon”

”Ihan sama mistä on kunhan ei ole pohjalainen tai muuten vaan juntti” Ola hörähti ja kaivoi studiopöydän alta askin tabletteja.

”Iskes tosta Aviomies naamariin kourallinen, illan lähetyksen sponssaa patenttilääke LIMP DICK! Me vedetään tässä tonnikuussatasia ni pystytään näyttämään pornoa ilman kiusallisia tilanteita…”

Perkis ja Aviomies tunkivat molemmat kourallisen Limp Dickejä suuhunsa ja lähetys jatkui.

”Seuraavaksi illan paljastus: Aviomies, sut kutsuttiin kanssa saksilavaskabaan ja Kempin Reksan pajalla on sulle korvamerkittynä Hiabin Powerlift nelonen. Miltä tuntuu liittyä legendojen joukkoon?”

Aviomies yski edelleen kaasunjämiä keuhkoistaan ja kulautteli kaksi kuppia kahvia ennenkuin sai vastattua.

”Nöyränä lähetään mutta tuumaakaan ei anneta periks! Ja tuumia löytyy niinku tästä näkyy!!!”

Ex-nyrkkeilyvalmentaja seurasi Nyrkkeilijän isän esimerkkiä ja nousi seisomaan esitellen varustustaan kaikelle kansalle. Noloa kyllä, tässäkin tapauksessa ase oli lepotilassa kuten aikoinaan Kyrvännön Seurahuoneen parkkipaikalla kun Carl kuvitteli esittelevänsä erektiota ja yleisöön asti näkyi pelkkä holsteroitu pistoolinnysä.

”Istu nyt alas jumalauta, tää on yöchat eikä mikään ukkomiesten seuranhakupalsta… Kaikkia vitun huru-ukkoja tänne kutsutaan vieraiksi… No kerro nyt, kumpi on kovempaa: yrittää lyödä oma valmennettava tajuttomaksi naurettavilla sirkushanskoilla vai ajaa mies miestä vastaan kapeassa rännissä työkoneiden paukkeessa?”

Aviomies vaipui muistelmiinsa samalla kun vajosi vierastuoliin.

”Kaiken rynkytin mitä kyrvästä lähti mutta ei pyörtyny jumalauta… Aamulla vielä kokkasin afrikkalaisia ruokia seksin uuvuttamalle nuorelle miehelle ja omalle vaimolle… Pohjanmaalla pojat kusi housuun kun kysyttiin sparri- tai edes päiväkahviseuraa… Ja nyt se saatanan b-mies muka voitti, jumalauta siinä on rauhanturvaajaa kun ei saa lyötyä edes hyttystä hengiltä… Jumalauta…”

Ola peitti kasvonsa kourallaan häpeästä.

”Nyt moderaattori jumalauta!!!”

”Kärrätkää tää äijä helvettiin täältä ja soittakaa pääseekö Reksa tai joku tänne, joku oikea vieras… No soita Jarskille sitten!!! Sarasvuo, Vanne, Mäntynen, ihan sama!!! Jarski kun Jarski, aina parempi kun nää vitun älyvammaset kamppailu- ja homoilupersoonat!!!”

Lähetys katkesi


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *