Lainaa.com

Yleinen

Vapun erikoislähetys: Perkiömäen chat myyty ryss… Paimanderille!

29.04.2016, teamnarcwear

”Alkuun vedetään Åttopoikien Varsovan laulu ja sen jälkeen käydään läpi nimimerkkimuutokset!” Ola mesosi numeral.netin hätäpalaverissa. Paikalla oli uusi kanavapomo, Paimanderin Petu!

”Ei ei ei, kun alkuun soitetaan Hells Bells ja sitten siirrytään suoraan presseihin” Petu ojensi yöchatin kuningasta. ”Nyt haetaan asialinjaa tähän ohjelmaan.”

”ASIALINJAA!! Mitä helvettiä me asialinjaa saadaan joululauluilla!!” Perkiömäki älähti.

”He…” B3L13V3R aloitti ja sulki suunsa. ”Hellsbells” nyrkkeilynörtti mutisi.

”Pidä sinä turpa kiinni, myit kanavan tälle pikkutakkipellelle” Perkiömäki tuhahti.

”Ensimmäiseksi käsitellään Furyn ja Klitschkon pressitilaisuus ja soitetaan kommentit tuoreeltaan asiantuntijoilta” Petu yritti pysyä asiassa.

”Asiantuntijoille, siinä on ideaa..” Ola mietti. ”Otetaan suora lankalinjayhteys Mäkysen Jaskaan, dosentti ei suostu kuitenkaan vastaamaan niin mäkynen kun mäkynen. Tää menee taas oikeille urille Petu!”

Paimander oikoi kravattiaan ja mietti ottaisiko rennien rintataskusta.

”Ei mitään mäkysiä tähän kun me soitetaan Meroselle tai Romppaiselle että saadaan asiakommentit. Siihen perään otetaan katsaus loppukevään kotimaisiin iltoihin ja vedetään jinglen kautta mainokset. Ringside ja Fightgear on ostanu ekat spotit.”

Perkiömäen ilmeestä näki ettei hän tajunnut oikeastaan sanaakaan.

”Siis… Taas soitetaan se jingelbells?”

Petu kaivoi rennien rintataskusta, laski hitaasti kymmeneen ja yritti aloittaa selostuksen uudestaan kun Perkiömäki löi nyrkin pöytään niin että kaikki säikähtivät.

”Paskat näistä, me vedetään oikeeta kamaa tähän lähetykseen! Soitetaan Manseen Opalle ja kysellään kuulumiset ja heti perään jaetaan viikottaiset varoitukset käyttäjille! Sen jälkeen laitetaan Mäntysen filkasta tiiserit ja vanhan jaloviinamainoksen kautta puolen tunnin paussille!”

”Ei kun niistä puolen tunnin katkoista pitää luopua, ne syö jatkuvuutta tästä formaatista. Heti mainosten jälkeen tulee ensimmäinen vieras studioon, Tipi”

”NO NYT!!” Ola innostui. ”Aikakin saada Lehikan Tipi tänne, mistä sä sen tunnet? Hieno nostinmies vuosien takaa ja sillä on edelleen klapikonehalonnan suomen ennätys puolella tunnilla!!”

Petun alaleuka putosi. Nyt hän ei tajunnut sanaakaan.

”No ite sanoit että Tipi tulee tänne” Ola auttoi miestä mäessä ja kääri innokkaana mahorkkaa. ”Lehikan Tipi, ai jumalauta. Pitää varata iso kossu pakkaseen, Tipi vetää kuulemma keittoa enemmän ku aktiiviaikoina, MODERAATTORI!!” Ola karjaisi lopun B3L13V3Rin korvaan niin että Viva zapata-viikset kääntyivät vinoon.

”Varaa iso kossu pakkaseen ja kaks riskiä miestä kantamaan Tipi ulos ku lähetys päättyy. Ja taksi Vaasankadulle, Tipillä on edelleen avain sinne pyöräkellariin.”

”Hi… Hirvikankaan Tipi” Petu kasasi itsensä.

”Kuka vittu se on?” Ola ihmetteli. ”No ihan sama, haastatellessa selviää. Sen jälkeen ku kossu on tyhjä me vedetään puoltoistasella nopeudella Osmon opetusvideo lavanostinmiehille ja tilataan pizzat.”

”Ei kun se… Sä… Ei mitään kossua eikä pizzaa” Petu totesi päättäväisenä. ”Käytte Tipin kanssa läpi Makwanin seuraavan matsin ja siirrytään Pushka Promotionsin tuleviin tapahtumiin.”

”Paskanmarjat sun Tievuska Promojen kanssa, mä kyselen tältä Tipi kakkoselta muutamat päivänpolttavat kysymykset ja tähän… Mak… Mikä se oli? Siis tää homoräätäli Eirasta joka haluaa hengailla pahojen poikien kanssa? En mä jumalauta kehtaa tilailla mitään falafeleja tänne, pojat Kime Kebbessä ihmettelee ja multa palaa pizzapassi niillä hutilaukauksilla. Sen jälkeen ku on ilmotettu että Arman Amirwani ei pääse tänne me vedetään luukut kiinni pariks tunniks ja pelaillaan bilistä, moderaattorilla ja mulla on turnaus kesken.”

”Ei kun te käytte läpi sen UFC-kortin ja sitten katsotaan yön erikoislähetyksenä vanha klassikkomatsi” Paimander yritti luovia Perkiömäen ansoista läpi.

”Sehän on hyvä idea…” Ola mietti puhallellen raskaita mahorkansavuja kattoa kohti. ”Joo, me kaivetaan arkistosta Dolomien vastaan Gunnar kolmonen ja soitetaan savikiekolta Juutilaisen Arskan selostus. Sen jälkeen haukutaan kaikki 50-luvun jälkeen käydyt ottelut ja todetaan ettei nykyajan nöösipojat selviäisi yksiä sparreja hengissä niihin aikoihin!”

Petun alaleuka viisti jo lattiaa. Hän työnsi loput renniet poskeen sulamaan ja hölläsi liperiä.

”Siis kun tässä ohjelmassa on nimenomaan tarkoitus korostaa kuinka urheilu on kehittynyt ja entisajan metodeilla ei…”

”Ei kun palaveri päättyy” Perkis tumppasi mahorkkansa ja marssi studiosta ulos.

Petu jäi tuijottamaan mykkänä uusia saluuna-mallisia heiluriovia jotka heiluivat yöchat-isännän jäljiltä. B3L13V3R kohautti olkiaan ja konttasi päättäväisesti heiluriovien alta ulos. Palaveri oli todella päättynyt.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.