Lainaa.com

Yleinen

VERIHUORMA BOXING TALK SHOW ALKAA : Perkiömäen ohjelma kohtaa haastajan!

01.06.2016, teamnarcwear

LADIES AND LADYBOYS
THE, THE ONLY…
VERIHUORMA BOXING TALK SHOW!!!!!!!!!!!

Valtavien aplodien kera studioon saapuu itse maestro, mies joka pystyy arvioimaan nyrkkeilijän iskukyvyn suoraan gynoista, paljastamaan roskaliitot jo väärän värisistä vöistä, ja ainoana tajusi sen että Idi tippuu varmasti Manchesterin yössä.

ENSIMMÄISENÄ VIERAANAMME : OSMO LOVEMACHINE!

– Opa, mikset ole koskaan valmentanut Rosbergia?, tivaa Huorma sätkä huulessa cowboy-bootsit kirjoituspöydällään kyllästyneen näköisenä.

– Mitä sulla on Koivulaa vastaan???, murjaisee Lovemachine.

– Ei mitään. Mutta sun olematonta näyttelijän uraasi vastaan on paljonkin. Hollywood menetti sussa luonnenäyttelijän. TV-lasit, verkkariasu ja combover. EI JUMALAUTA!!! Hannibal Lecter näyttää sun rinnalla pikkupojalta.

Opa ravaa samantien ulos studiosta, ja taustalla Krista Kotkajuuren, Henna Peltosen ja Anna Jokimäen vähävaatteinen trio aloittaa can-canin kera ylistyslaulun Jarnolle:

RUUSPERI EI EPÄRÖI, SE SÄÄLIMÄTTÄ LYÖ
RUUSPERI EI SANOJAAN TAI SALAATTIA SYÖ
KAIKKI TIETÄÄ SEN, STYLES MAKE FIGHTS
DUHAUPAS OLI MAHDOTON, KLITSCHKO TAI FURY EI LAIN
PATONKIPULLAN KANSSA MIESTÄ ODOTTI ANSA
JA JARNO ON PARHAIMMILLAAN KAKSIMETRISTEN TAPPOKONEIDEN KANSSA

Mukana laulaen itse Maestro katselee samalla takana olevalta isolta screeniltä videopuhelun välityksellä noin 15 min ajan Gunboatia tappamassa valaita harppuunoilla keskellä atlanttia, Henkkaa kunnostamassa lavanostimia Päijät-Hämeläisessä ladossa, Keyser Sözeä ahertamassa ruohonleikkurin kimpussa, Sumuvuoren Johnia hakemassa voittoja Vegasin häkeistä, Kylliötä kurmoottamassa Robbea vuonna 2003…

Lopulta vaihdettuaan housunsa, poltettuaan sätkän ja korkattuaan kaljan VHB alkaa tarinoida Matti Kelosta omahyväinen virne naamallaan.

– Kelot. Ei jumalauta mikä suku. Siinä suvussa piikataan, ai jumalauta, ettei missään muualla. Kaikkihan on kuulleet kuinka Masa piikkaa kerran päivässä vaimoa ja kerran päivässä vaimon siskoa. No, entäs Iso-Masa aikanaan talvisodassa? Tällaista meininkiä ei ollut ennen vanhaan. Mitä ”Hellvomit Sodomizer” merkitsi siihen aikaan? Lottia ei ollut lähimaillakaan, koska Keuruulaiset olivat etulinjassa. Vanha-Masa teurasti ryssiä pistimellä ja takatuuppasi niitä, jotka sai. Kalmanyrjö oli myös todellakin läsnä.

– Siinä suvussa on piikattu aina päivin öin, tilanteesta riippumatta. Asemasodan aikana jatkiksessa oli helpompaa, kun lotat olivat lähellä. Myös porot ja metsäpeurat saivat tuta keuruulaista tavia.

– PSSSST, HUORMA, SE MEIDÄN PAKOLLINEN NUMERO!!!!!, karjaisee Petu Paimander lämpiön puolelta.

– Ei saatana. No nimet on paperissa. Pitihän se rahotus jostain saada… hyvät ystävät, tämän loppu-numeron meille tarjoavat SUBWAY ja SUBARU, joita ilman ohjelmaa ei olisi tullut….

Huorma katoaa itsekin lämpiön puolelle tuhahtaen, ja alkaa samantien heilutella sukunuijaansa skype-puhelussa merten taa, rauhoittuakseen.

Eva ja Niklas tulevat alasti studioon esittelemään kroppiaan, ja Räsänen strippaa. Niklaksen vetäessä helikopteria Ikean sponssaamalla paskapöntöllä istuen Eva selittää tatuoinneistaan: ”otin tän tribaalin kun poika synty. se muistuttaa mua aina siitä, ettei koskaan pidä luovuttaa.” Niklas selvittää että Jeesus käski ottaa tatuoinnit ja jättää edellisen muijan ja lapsen. Loppuun seuraa kaksinpuhelu luomumuroista ja TAIKin lopputyöstä, joka on valtava Niklaksen fallosta esittävä öljyvärimaalaus.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.