Lainaa.com

Yleinen

VERIHUORMA TALK SHOW, OSA 2 : From Pielinen With Love

11.06.2016, teamnarcwear

TERVETULOA TAAS NYRKKEILYMAAILMAN TÄMÄN HETKEN AINOAN TALK SHOWN PARIIN! MENNÄÄN SUORAAN ASIAAN…

Lukijapalautetta on tullut vähintäänkin riittävästi, käydään niitä ensin läpi.

KYLLÄ SÄ OOT SAKIA JÄTKÄ VERIHUORMA BOXING, JONKUN PITÄS SUA LYÄRÄ!

– Pohjanmaalta on Huittisiin matkaa n. 300 km.

ONKO MARKO MONONEN TEKEMÄSSÄ PALUUTA?

– On. Ja syykin siihen on selvillä. Mononen kertoi maanantaina lehdistötilaisuudessa, että hylkäsi Sauerland- ja P3-tallien tarjouspaperit ja tekee paluun KARELIA BOXINGISSA. Juuan piippukoulun sparreissa vietetyt tunnit ovat hivelleet paluuajatuksen sille tasolle, että samalla kun koinruoholikööri kypsyy ja bongi porisee, niin myös vasen koukku on löytänyt maalinsa uudelleen, uudelleen ja uudelleen.

JOS HALUAN EROON NAAPURIN SUTTURAN MUSTASUKKAISESTA AVIOMIEHESTÄ, MITEN TOIMIN?

– Denis Bakhtov sai 2 vuoden kilpailukiellon Gjergjaj-matsista. Denis on siis vailla virallista duunia 2017 kesään asti. Satasesta Denis murskaa polvilumpion ja sormet lähtee 50 eurolla kappale. Koko äijän likvidointi irtoaa alennuksella, jos tiedossa on lisää hommia. Listaa nyt kotikulmiesi kaikki kusipäät ja tilaa hitman Pietarista. Ruusperi voi toimia ujona apupoikana ja esim. sitoa kaverin, samalla kun Denis lyö. Myös polttareissa käytettävissä, jos sulhanen pitää mukiloida.

MUTTA NYT ENSIMMÄINEN VIERAAMME : JARMO A. TOLVANEN SUORAAN JUUAN LAULUMAILTA!

– Istu alas, Jare. Niin. Marko on tulossa taas takaisin. Piri-Markku maksoi löylykivet tallin piikkiin ja baarin jukeboksi sai taas kyytiä. Marko sanoi dokattuaan koko illan, että ”piähän koskoo” ja lähti darrasparrille. Sieltä ei ollut takaisin tulemista ilman paluuaikeita?

– Ei ollunna, ei. Marko tekköö työnsä kehässä ja siihen voip luottaa…

– Kuitenkin luotettava lähde kertoi, että Sutisen ja Monosen välinen perinne katkesi, kun miehet eivät enää lähettäneetkään SM-välieränsä 2011 vuosipäivinä kortteja toisilleen?

– Marko sano notta Markus oli se, joka ei korttia enää lähettänyt. Hän kyllä olip omansa laittanut jo ajoissa postiin. Mutta Tampereelta ei kuulunut mittään.

– Tämä on paskapuhetta. Markon ollessa karhunkierroksella ja dokaamassa, ratsasimme hänen tonttinsa lapioiden kera. Kukkapenkin vierestä löytyi kortti, jossa vaalea nyrkkeilijä tyrmää tumman nokikepin olympiakehässä samalla kun suomenruotsalainen lesbo karjuu maammelaulua niin, että osa yleisöstä pilkkii helvetin pahasti. Marko siis kätki kortin uskotellakseen että perinne on katkennut Markuksen puolelta, ja syykin tähän on selvä: pellavapäinen suojattisi hävisi tuon kyseisen ottelun pistein 4-3 ja häpeää sitä yhä.

– Mie en kommentoi. Ei oo miun asiani. Mie lähen nyt pois, vetään Kasialle ja Jimille junnu- ja nappulatreenit.

– Pois on hyvä. Mene itsekin pois. Ja pysy poissa. Otetaan studioon mies joka ikävöi Alia ja tyydyttää kaipuutaan Nortonin selässä : PEKSI!

KESKEN KAIKEN SEINÄRAKENTEET ANTAVAT PERIKSI. 745 KUUTIOTA JA 58 HEVOSVOIMAA. TIEDÄMME VAIN KAKSI HENKILÖÄ, JOTKA AJAVAT TÄLLAISELLA. TOINEN HEISTÄ ON ATLANTILLA HARPPUUNOIMASSA VALAITA GREENPEACEN KAUHUKSI.

– PEKSI!!!!!!! Mitä mies?

– Mitäs tässä. Jos sä ajat prätkällä sillalta alas, niin että sä todella haluut heittää veivis ja uskot tulevas takas haudasta, niin se toimii. Ja vielä yks juttu. Voit kuolla vaan kerran. Ja sen jälkeen uudelleensynnyttyäsi mikään ei voi sua enää horjuttaa, ei ees Idi vasemmalla koukulla. Ei kukaan pidä sua sen jälkeen kaukana ”bayssä” edes vasemmalla suoralla.

– Okei, Psychomania on katsottu selvästi. Oliko muuta uutta?

– Ali oli greatest of all time. No Vietkong ever called me a nigger. Kelon Masallakin olisi opittavaa Alin nöyrästä asenteesta.

– No kieltämättä. Ali uskoi olevansa suurin, mutta myönsi muiden sentään olevan olemassa. Masa ei tiedosta maapallolla muita eliölajeja kuin itsensä ja Lahden Sinisen.

– Ja nää nostinjäbät. Osmo ja muut. Nääsnostot… onkohan noi lavanostinsponssit se syy miksi Koivulalle riittää nykyään matseja?

– Kuulemma joo, paitsi että kun Pekkaniska esitteli sitä uutta nostinta ja Pyry meni sinne koriin ja se nostettiin 25 metriin, niin Jussi sai slaagin ja matsit oli vaarantumassa. Kuulemma Pyryllä ei koskaan mitään asiaa kurottajien ohjaamoon, liian vaarallista. Opa Lovemachine saa ajaa jatkossakin keskenään näitä Keloja, Jankovskeja ja muita karpaaseja vastaan. Ilman apukuskeja.

– Ja se on oikein se. Ja vielä sisätiloissa, ettei Combover heilu tuulessa.

– Nimenomaan. Eiks tähän pitäny tulla joku sponssin maksama numero loppuun? Pitihän juu, Gennadi Mentsikaisen, Edis Tatlin ja Olavi Hagertin oli tarkoitus tulla vetämään satujumppaa leopardi-trikoissa. Mutta mä ilmotin Petulle, että ne on kaikki estyneet ja nyt me lähdetään Sakari Lähderinteen kanssa kaljalle. Volincuks ei lähteny, mutta ME LÄHETÄÄN TAI ITKETÄÄN JA LÄHETÄÄN!!!! TEE TILAA PAKKARILLE PEKSI!!!!!

VROOOOOOMMMMM…..


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.