Yleinen

VERIHUORMAN ARKISTOISTA : Kuinka tutustuin Henry Chinaskiin!

23.09.2015, teamnarcwear

Yhtenäinen ja jatkuvasti kasvotusten hämärissä kapakoissa ja kadulla yhteistyötä tekevä tiimimme saa usein kyselyitä siitä, miten kolme tällaista sadistista ihmishirviötä päätyi kimppaan keskenään. Viime viikonloppuna istuessani aironeuvos Gunboat Malmbergin kanssa sivistyneesti lasillisella, (lue: baarimikolle sanottiin ”keep it coming all night” ja aamukymmeneltä tasoiteltiin punkulla muita ihmisiä haukkuen ja raiskausfilmejä katsellen) tuli Gunboat kysyneeksi minulta miten oikein tapasin Henry ”Henkka” Chinaskin. No minäpä kerron!

Olimme lähdössä Sauerlandin Huck-Lebedev iltaan Saksaan Helsinki-Vantaalta eräänä koleana syysaamuna täysin ex tempore-ideana. Edes pääsylippuja meillä ei ollut. Mäntäkenraali oli poikiensa kanssa löytänyt lennonjohtotornista projektoreita mäntäleffan ensi-iltaa varten penkoessaan pari kappaletta Finnairin bonuskortteja, joilla oli pisteitä sen verran että kaksi juoppoa saatiin niillä pelkälle menolennolle Frankfurtiin. Lähtiessä käytiin vielä Oak Barrelissa kaljalla kolmistaan, Mäde toivotti meille hyvää matkaa. Oli varmuuden vuoksi Henkan vanhassa poplarissa ja tekoviiksien kera kesken työvuoron, ettei tulopalvelun ämmät tunnista. Juotuamme läjän kymmenen euron tuoppeja, suuntasimme Henkan kanssa geitille haaralaukaten.

Itse lento meni mukavasti dokatessa ja haukkuessa muita ihmisiä. Gunboat oli jo tuolloin ristinyt minut suomen Jess Francoksi, ja ideoin koko lennon ajan erilaisia suomalaisia nyrkkeilyhahmoja sisältäviä sadistisia elokuvia. Rahoituskin yritettiin saada Franco-tyyliin tarinassa, menemällä lauttasaaren Solar Filmsin toimistolle pelkässä sadetakissa passi kädessä, ruinaten Markus Seliniltä budjettia. Elokuva tulisi olemaan: ”Sandra – Tigress of Ålandia”, jossa Gene Pukall ja Denis Bakhtov antaisivat kyytiä Helgen vaimolle, tämän itsensä istuessa käsipallokatsomossa Petter Antmanin ja Tom Wittingin kera sipsejä syöden.

Henkkaa eivät tarinani vittuakaan kiinnostaneet, hän tuijotti ikkunasta tyhjyyteen kommentoiden lakonisesti, että Mäntysen leffat olisivat sitä oikeaa kamaa: Elovaaran Samppa kosmetologin tuolissa selkäfinniensä takia, ja lopulta jyystäen koko kauneushoitolan kaikki vosut puhki ja hypätessä Peksin ulkona odottavan Norton Commandon sivuvaunuun, samalla kun Peksi huutaa: ”JÄTKÄ SÄ OLET KOHTA EU-LISTALLA!”. Toinen ideansa käsitteli Westerniä, jossa Russ Meyerin ”Faster, Pussycatin” tyyliin korvattaisiin erotiikka väkivallalla, mutta tällä kertaa autojen ja yliajavien naisten sijaan Jankovski, Professori ja Dosentti Mäkynen ampuisivat KOLMESTILAUKEAVILLA western-tyyliin kehätyttöjä, jotka olivat antaneet heille aiemmin pakit Iisalmen illassa.

Saavuimme perille Saksaan, ja totesimme Frankfurt-Am-Mainin kentällä että olutta sai tosiaan hanasta Sakulandiassakin. Illan muistot tämän jälkeen ovat huteria. KUITENKIN. Muistan katkonaisia pätkiä illasta, livahdettuamme kännipäissämme VIP-puolen ovesta sisään:

– Nisse Sauerland keräsi kolehtia Heleniuksen esiottelun palkkiota varten. Kuulemma summa oli kusetettu kymmenesosaan luvatusta, mutta Helgeä varten kerättiin aina kerjäten käteiset eikä tilille maksettu penniäkään.

– Henkka katseli Heleniuksen ottelua ringsidellä SEISTEN (paikkansa maksaneiden eteen tunkien), ja huudahti kehään päin: ”PERKELE!”, niin että kuola ja räkä lensi joka suuntaan.

– Itse yritin koulia erään kauniin slaavittaren tissejä, kuitenkin lopulta päätyen väittelemään mummon kanssa politiikasta (????)

Ja muistan vielä tämän Henkan järjestämän kohtauksen:

”HARA TAPA SE NEEKERI!!!!”

Minun kommentti sivusta: ”Öhöm, Hakulinen ei ole kehässä ja tuo Huck on valkoihoinen.”

”HÄ?? MITÄ VITTUA MÄ TÄÄLLÄ SITTEN TEEN, HARA HAKKAIS NOI MOLEMMAT!!!”

Tämän huudettuaan Henkka sammui X-asentoon suorilta jaloilta, ja itse aloin sekoittamaan krautlikööriä Helgen avustajan vesipulloon laimentaakseni sen karmeaa makua. Tämän enempää en ensikohtaamisestani Henry Chinaskin kanssa muista.

Muistiin merkitsi,
VERIHUORMA BOXING


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *