Lainaa.com

Yleinen

WORLD TITLE BOXING NIGHT : Panoksena Maailmanmestaruus!

14.04.2016, teamnarcwear

Ja niin tuli taas aika järjestää uusi iso megailta Hartwall Areenalla. Piippuhyllyn paikat oli laskettu taktisesti vain 65 euroon, jotta ylemmät toimihenkilötkin löytäisivät paikalle johtajien ja liikemiesten ohella. Sexrec.comin kovin käsimies, Pedro Cocksimies oli ylipuhunut Jasse Katajiston pudottamaan painoaan rasvaimun, peräruiskeiden ja anemian kautta ylempään keskisarjaan (Super Middleweight, 76.2kg) ja peliin oli kaivettu maineikkaan WBC-liiton Bronze-titteli. World Boxing Confederationin Presidentti G. Pukall oli saapunut paikalle jo viikkoa ennen Scandic-hotellin aulabaariin tinaamaan, ja ottelujulisteissa luki isolla: ”WBC-LIITON MAAILMANMESTARUUSOTTELU”. Vastustaja vaihtuisi yhteensä neljä kertaa, valikoituen lopulta Sofian salilla 15-5-1 ottelutilaston luoneeseen Novgor Novgorodziin. ”Tulee kun höyryjuna päälle”, kuvailisi Jasse vastustajaansa Huomenta Suomessa. ”No mitäs te meinaatte tehdä sille?” ”No me liikutaan pois alta, lyödään vastaan, ja tyrmäys tulee jos on tullakseen.”, yllättäisi Katajisto katsojat rohkeilla kommenteillaan.

Foorumeilla nimimerkki Jahee puolusteli kritiikkiä toteamalla, että kyseessä todella on WBC-liitto, ja Satakuntalaiset säestivät hänen orkesteriaan kaivamalla esiin Genen jurrispäissään säätämiä pykäliä liiton nettisivuilta, joissa mainittiin että Bronze-tittelin voittaja saa haastaa automaattisesti Silver-vyön haltijan, ja sen ottelun voittaja nousee automaattisesti sijalle 5 maailmanlistalla, josta taas voi jokaisella puolustuksella nostaa itseään sijalla ylöspäin, kunnes noin 7-8 ottelun jälkeen on ehkä mahdollisuus otella WBC World titlestä, jos se sattuu olemaan vapaana ja on hynää maksaa Genelle sanktiomaksu, tuomareille matkakulut, vastustajalle palkkiot, Genelle vyömaksu, Genen lennot, Genen juomat, Genen ruuat sekä televisiointioikeudet 58 eri maahan. Näin ollen tavallaan todella kyseessä on Maailmanmestaruusottelu pienemmästä Maailmanmestaruusarvosta, joka lumipallon mahiksillä helvetissä voi johtaa todelliseen WBC-liiton Maailmanmestaruusotteluun.

Tästä eteenpäin voi vain spekuloida Ranskalaisilla viivoilla, miten ilta todella olisi edennyt:

-55 kiloa pudottanut Katajisto laittaisi pupunkorvat päähän ja tulisi kehään. Valotaululla välkkyisi isolla FINNISH BUTTERBEAN, ja animaatio järjestäisi kirjaimet uusiksi: BUNNISH FITTERBEAN.

– Screenillä näyteltäisi ennen/jälkeen-kuvia (tästä tulisi myöhemmin Tosi-TV minisarja suurimman pudottajan tapaan). Kulmassa Katajistolla olisi Jutta, Bull Mentula ja K-P Kyrö. Jannen sixpackista puhuttaisi minuuttitolkulla. Lopulta Janne olisi niin weight-drained, että tulisi viidennessä erässä sipattuaan Bulgarialaisen hyvälistaisen taksikuskin tyrmäämäksi. Syy löytyisi alasuojista, valittiin liian kireä malli.

– Matchmakerina hääräillyt Lammi toi sääntökokoukseen kyllä munasuojia asteikolla elefantti-eunukki, mutta Katajiston tiimi valitsi näkemättä Jannen varustusta liian kireät. Bulgarialaiset myhäilivät tyytyväisenä, että Mustanmeren majakallekin oli sopivaa kokoa. ”Me idiootit!”, sadattelee Pedro Cocksimies.

– Eivät ottelut ratkea alasuojien kokoon. Molemmilla oli mahdollisuus valita samat suojukset, selittelisi Lammi sekoittaen samalla Samarinia lasiinsa nettifoorumeita lukien.

– Nimenomaan tämä munasuoja-asia vituttaa niin vietävästi. Siinä näkyi minun ja Korson monitoimitalolla toimineen Vesa-sedän kokemattomuus isoista otteluista ja kovista paikoista, kiroaisi vielä Cocksimies.

– Joka kerta kun joutui ottamaan iskuja vastaan suoraan keskelle nenää, niin sen tunsi kuinka polvien notkuessa kiristi palleja aivan vietävästi, sanoisi Jasse itse.

– Miksi sitten otit 150 osumaa suoraan keskelle taulua? Tai sippasit totaalisesti 3 erän jälkeen?, kyselisi MTV3:sen Merja piriä vedettyään ja rohkaistuttuaan.

Syvä hiljaisuus.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.